15-08-05

emotionele dronkenschap

Dit weekend was een weekend dat een hoogtepunt van mijn jaar moest worden. Of het zo geworden is weet ik niet aangezien ik me er niet meer alles van herinner. Wat ik wel nog heel duidelijk weet is dat ik beter gezwegen had. Ik vrees dat ik in al mijn dronken eerlijkheid iets heb prijsgegeven aan iemand dat ik beter niet had prijsgegeven aangezien ik er vermoedelijk nog dubbel en dik zal voor moeten betalen.Nu ik me in een stadium bevind waarin emoties zeer sterk aanwezig zijn dien ik voor mezelf terug te leren deze onder controle te houden zodat deze gevoelens niet in de weg komen te staan van een goede vriendschap. Iets dat ik dus dit weekend niet gedaan heb, integendeel zelfs vrees ik. Ik vrees dat ik mijn mond niet heb kunnen houden tegen degene die ik - eigenlijk reeds jaren trouwens - verafgood. Ik vrees dat mijn woorden haar niet gemakkelijk zullen gevallen zijn. Ik vrees dat er nu een afstand tussen haar en mezelf gecreëerd is, ondanks het feit dat we al jaren heel goede vrienden zijn.Ik hoop dat het niet zo is, dat ik ongelijk heb. Ik hoop dat dit geen weerslag zal hebben op ons, en als het een weerslag heeft laat het dan bij God een positieve zijn.Verdomd lastig dat ik niet weet wat ik exact gezegd heb...

15:53 Gepost door Isaiah | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

om eens een huizenhoog cliche te gooien 'time will tell'
maar als je de tijd laat beheersen waarvan je nu denkt dat het een bres zal slaan, wees dan de brug die de stap naar de overkant tijdig zet. Wacht niet af... Van afwachten, te lang, doet vervagen en op lange termijn krijg je daar spijt van... Spreken heeft trouwens nog nooit iemand kwaad gedaan. Teveel woorden, ja ok, te weinig ook, maar zoekend naar een evenwicht, neen nog nooit iemand is daardoor niet goed geworden. Zelfs over een touwtjesbrug geraak je over, al is het wiebelend.
good luck!

Gepost door: ac | 15-08-05

Als jullie vriendschap echt hecht is, zal ze er wel niet te zwaar aan tillen.. Zeker niet als ze weet in welke toestand je verkeerde.
Maar toch, zet de eerste stap naar verzoening..

Gepost door: Tinkerbell | 18-08-05

De commentaren zijn gesloten.